EU innovative projects

I samarbejde med FoodJoy Aps*, Future Food Innovation* og Københavns Universitet deltager vi et Regionalfond projekt om endnu bedre udnyttelse af hvedegræs som superfood samt anvendelse af presseprocessens restprodukter til nye, innovative og sunde fødevarer, der rummer de fleste af de naturlige næringsstoffer.

Projekt GreenJoy, der er støttet af differentieringspuljen, sigter mod produktion og afsætning af nye højkvalitets- og højværdi produkter fra regionens fødevarevirksomheder, så der skabes vækst og arbejdspladser i Region Midtjylland.

Hvedegræsjuice sælger FoodJoy i forvejen gennem bl.a. helsekostbutikker. Og her er de helt i front, når det gælder dansk dyrket økologisk hvedegræsjuice – frysetørret for at bevare mest muligt af alt det gode fra naturen.

1A-Food Consulting er i projekt GreenJoy deltager i partnerskabet med FoodJoy,  ISI Food Protection, samt Københavns Universitet for at få hjælp til bl.a. opgradering og analysemetode.

 

*Future Food Innovation er et innovationsmiljø, hvor viden, erhverv og brugere bringes sammen om at udvikle nye, innovative produkter eller teknologier med udgangspunkt i forbrugernes behov.

*FoodJoy er en innovativ virksomhed der arbejder på at udvikle hvedegræs som et nyt superfood samt at optimere anvendelse af restprodukterne i forbindelse med produktion af hvedegræssaft.

*ISI Food Protection arbejder med produktudvikling og forskning for fødevareindustrien – bl.a. omfattende laboratorieundersøgelser.

* Københavns Universitet bidrager bl. a. med analyser mv.

logo (1)